marți, 23 iunie 2015

Jurnal Witch


Jurnalul Witch (Engl.:”vrăjitoare”) este destinat celor pasionați de farmecul tradițiilor magice și esoterismului. 
Tradiția (destul de nouă) Wicca ține cartea la loc de cinste, făcând din ea un obiect de cult, sub numele de Cartea Umbrelor (Book of Shadows).
Deși se revendică a fi neopăgână, tradiția are origini în esoterismul cult, în special creștin, unde așa-numitele Liber Spirituum, Liber Juratus sau Liber Consecrationum erau folosite în conexiune cu rugăciuni extinse, destinate exclusiv lui Dumnezeu. Cartea și tradiția în sine nu au legătură nici cu magia neagră, nici cu satanismul, în ciuda informațiilor eronate care se pot găsi online. Pentagrama în sine, simbolul central al emblemei plasate în centru, înafara tradițiilor magice, a fost folosit în multe alte epoci, culturi și sisteme pentru a exprima multiple concepte. Pentru o serie de articole care urmăresc istroria pentagramei, de la scrierea sumeriană la teoriile conspiraționiste moderne, accesați LINK-ul.
Formatul este A5, anume  21x15 cm, cu o grosime de 4 cm.  Capitalbandul, semnul de carte de mătase și contracoperțile sunt în acord cromatic cu coperta.


Jurnalul conține 200 de foi (400 pagini) de hârtie albă groasă (90g), cusute, nu lipite, astfel încât are o viață mult mai lungă decât majoritatea cărților și se deschide complet.


Materialul este pielea ecologică iar culoarea din această prezentare este brun. Sunt posibile orice modificări aduse modelului de bază în funcție de culoare, material, număr de pagini, dimensiuni sau personalizare, însă prețul jurnalului personalizat va fi diferit. 

Prețul acestui jurnal este 120 RON (32 EU).


8 comentarii:

 1. foarte frumos...cum l-as putea cumpara?

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi puteți scrie aici numătul de telefon va rog? Sunt pe telefon și nu îmi arata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Numărul de contact este pe pe Google, pe blog, pe Pagini Aurii, pe Anticariatul de Lux, pe pagina de FB Arta Cărții și la orice căutare. Unde anume nu vi-l afișează telefonul? 0727236478

   Ștergere
 3. Ce preţ are transportul??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am de unde să știu de moment ce nu știu de unde sunteți. Dacă sunteți din București, veniți și îl luați. Prin curier, în țară, undeva între 12 și 40 RON. Depinde de localitate.

   Ștergere