duminică, 7 decembrie 2014

Ofertă specială de Crăciun!

Am decis să scot un model de jurnal special pentru acest sezon al cadourilor, la un preț accesibil: 65 RON.Jurnalul Venetia se încadrează întru totul standardelor de calitate ale jurnalelor Arta Cărții, cu o hârtie velină albă de 90g, piele ecologică superioară, capitalband și semn de carte din mătase și decorațiuni aldine în plin venețiene, în timbru sec, iar prețul oficial pentru acest model după data de 21 Decembrie 2014 va fi de 120 RON.Este un semn de apreciere pentru clienții noști și un mic ajutor pentru cei care își doresc unul dar nu își pot permite în rest.

Jurnalul este disponibil în limita stocului iar culorile pot varia: negru, bordo, brun, vermillion, sanguin și câteva albe. 

Se pot personaliza în timbru sec (5 RON) sau auriu (10 RON) și pot face atât achiziții personale minunate cât și cadouri unicat, rareori există două jurnale la fel din moment ce sunt legate manual. 


Oferta expiră pe 21 decembrie sau la terminarea stocului! Ne auzim fie pe Facebook, fie în rubrica de comentarii, fie la telefonul afișat pe site.

Sărbători frumoase!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu