marți, 8 decembrie 2015

Jurnal Esoteric: Copacul Vieții

Un client deosebit și prieten al atelierului a decis să facă un cadou mai mult decât personalizat unui prieten, așa că rezultatul dorinței sale și muncii mele se poate vedea mai jos. Mai mult sau mai puțin bine, din pricina aparatului meu extrem de amator și orei târzii.


Formatul este A5 (21 pe 15 cm), 99 de foi (198 file) crem veline cusute manual în 33 de caiete.Legătura este simplă elegantă, fără artificii numeroase, în plin, cu un cotor monastic cu șase nervuri subțiri.

Pielea este un marochin lucios, de culoare roșie-purpurie, de o grosime scăzută subțiată și mai mult manual, fără ajutorul utilajelor automate, de o remarcabilă suplețe și rezistență.


Coperta anterioară are imprimat în auriu emblema Copacului Vieții din Cabală, cu inițiala ebraică aferentă (model propriu) și dedicația recipientului în scris gotic (mascată pentru discreție).


Coperta posterioară are dedicația donatorului, mascată la fel, și o siglă esoterică circulară. Ambele coperți sunt încadrate de un chenar simplu cu fleur-de-lys.

Pentru că primesc des întrebarea aceasta, jurnalul din imagine nu este de vânzare. Orice produs similar este făcut strict pe comandă după specificațiile clientului iar prețul se stabilește conform detaliilor. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu