sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Presă de masă!Conformându-se cererii pieței și noilor reglementări legislative pentru arhivistică, meșterul Adrian Ghețea a conceput o presă specială. 

Aceasta este concepută pentru lucrări de arhivare, însă poate fi folosită cu succes și aș adăuga, cu mare ușurință, în legarea foilor volante format A4, legarea lucrărilor de diplomă și disertație, cărților in quarto sau formate mai generoase și presare medie a cărților peste noapte. Deși pentru o legătorie bine dotată nu poate lua locul presei orizontale construite de dânsul, aceasta este alternativa pentru cei care fie au de legat arhive ocazional, fie sunt la început de drum în arta legătoriei și nu își pot permite o investiție prea mare, însă vor calitate.

Dimensiunile sunt după cum urmează, având în vedere presa așezată orizontal, cu filetele în sus: grosimea platanelor, din lemn de esență tare, este de 3,5 cm, lungimea este de 44 cm, lățimea de 23,5 cm iar înălțimea de 35,5 cm. Dimensiunile interioare sunt: lungimea de 35 cm, lățimea de 23,5 cm iar înălțimea maximă (capacitatea) de 31 cm. Acest lucru înseamnă că formatul de hârtie presat complet (introdus în presă în întregime) poate fi până la 35/23,5 cm, mai mult decât un simplu A4, dar poate fi folosită și pentru prinderea și legarea foilor A3 pe latura mică (introdus pe jumătate), adică legarea unei cărți sau album A3 în format landscape. Pentru o grosime medie a hârtiei de 80g, acest lucru înseamnă introducerea a 2500-3000 de foi (5-6 topuri) concomitent.  

Preț: 300 RON

Reamintim că prețul nu este stabilit de mine, nu este negociabil, Arta Cărții este un intermediar fără adaos de preț și fără câștig din vânzarea produselor domnului Ghețea, iar doritorii sunt rugați să respecte munca, priceperea și calitatea produselor domniei ale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu