miercuri, 7 ianuarie 2015

Culori și materiale

Aceste mostre vizuale au scopul de a da clienților noștri un prim reper în ceea ce privește culoarea materialelor folosite.

Toate materialele sunt denumite cât mai creativ pentru a le diferenția, evitând atât numele tehnice (poliuretan, balacron, balathan, etc) cât și codurile de culoare folosite de producători (Sarif 176, Sarif 176, Winner 67, etc). La dorința expresă a clientului putem oferi și detalii tehnice.

Deasemenea, este de înțeles că nu ne putem face o imagine completă doar văzând imagini ale acestora (chiar și culorile pot diferi în funcție de ecran), iar clientul care dorește cu adevărat să-și facă o idee completă despre ele este încurajat să caute imagini pertinente pe site și blog și chiar mai bine, să testeze grosimea, textura și rezistența lor la atelierul nostru.

De moment ce doar materialele sintetice au texturi și culori stabile și nemodificabile, nu se poate spune același lucru despre pielea naturală și despre hârtia marmorată manual, fiecare având diferențe, de aceea o vizită la atelier este crucială pentru o decizie corectă.

Gama de materiale de mai jos este strict cea disponibilă deocamdată pentru comenzi. Clienții care doresc alte materiale, culori și texturi pot alege dintr-o gamă extrem de largă, cu condiția să aibă o comandă generoasă, pentru care putem achiziționa minim 5 metri din orice material dorit. 


Piele ecologică

Alb

Ivoire

Vermillion

Sanguin

Bordo

Brun

Cafeniu

Albastru

Negru
Imitație de PieleAlb

Vermillion

Roșu

Granat

BrunPânză

Negru


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu