luni, 27 ianuarie 2014

Încă un model nou: Antique

De curând am cumpărat material nou de la furnizor (Maria Paper), anume o piele ecologică superioară în trei culori: brun, vermillion și sanguin.

Cel brun m-a inspirat să creez un model istoric de jurnal, până acum cel mai complex model pus la vânzare și totodată, cel mai scump. Modelul este unul popular începând cu secolul 14 până în secolul 17 în teritoriile Europei continentale, folosind chenarul gol și rețeaua de romburi (lozange).

De ce este și cel mai costisitor? Un singur exemplar este imprimat manual, piesă cu piesă, în aproximativ o oră și jumătate. Am folosit doar o filetă dublă pentru chenar, o filetă simplă pentru liniile cotorului, un fleuron simplu pentru florile compuse și un trasor pentru linii: în total 342 de aplicări.

 Modelul este unul popular începând cu secolul 14 până în secolul 17 în teritoriile Europei continentale, folosind chenarul gol și rețeaua de romburi (lozange). 
Să-l păstrez?.. Să nu-l păstrez?...  O să mai fac și altele, dar acesta va intra în următorul concurs de sharuiri de pe pagina de FB, care va începe pe 1 Februarie, extragerea fiind pe 13. 

Fiți cu ochii în patru după anunț și îl puteți câștiga! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu